Chronometraż Web |
Autor |
Wiadomość |
Vex
Tomek Kalinowski
Wiek: 38 Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 354 Skąd: z nienacka
|
Wysłany: 2010-08-20, 21:40 Chronometraż Web
|
|
|
Witajcie!
od dzisiaj uruchomiona została Webowa wersja chronometrażu na której możecie sprawdzić informacje związane z Waszym lataniem ( ważne daty, informacje o lotach i rozliczeniu ). Każdy z Was otrzymał login w postaci 7 liter nazwiska ( lub mniej jeśli nazwisko jest krótsze ) + 1 litera imienia, wszystko małymi literami bez polskich znaków. W celu aktywacji konta i uzyskania hasła zgłaszajcie się do mnie lub do szefa wyszkolenia.
Link: Chronometraż Web |
|
|
|
|
Marian
Marian
|
Wysłany: 2010-08-26, 15:45
|
|
|
Muszę przyznać, że Chronometraż jest super. No i jeszcze możemy podglądać co się dzieje na lotnisku (czytając ile czego lata). Może jako dodatkowy gadżet wprowadzić kamerkę internetową na "budzie" Poloneza?
Pozdrawiam
Marian (na nowo ) |
|
|
|
|
Marian
Marian
|
Wysłany: 2010-08-26, 16:18
|
|
|
|
|
|
Vex
Tomek Kalinowski
|
Wysłany: 2010-08-26, 21:40
|
|
|
:) Na budzie poloneza to może nie, ale temat kamerki nad balkonem myślę, że jest całkiem realny do realizacji, tylko trzeba się tym zająć. Nawet mam już pewne konkretne rozwiązanie na oku. |
|
|
|
|
Vex
Tomek Kalinowski
|
Wysłany: 2011-01-31, 15:47
|
|
|
Wszystkich którzy jeszcze nie mają haseł do webowej wersji systemu proszę o kontakt ze mną, lub z Wodzem. Strona staje się jednym ze sposobów przesyłania indywidualnych informacji od Szefa Wyszkolenia, a w niedługiej przyszłości także narzędziem do zarządzania swoim kontem. Wydaje się, że uporaliśmy się także z problemem okresowego braku dostępu do systemu "z zewnątrz". Tym, którzy wchodzą na stronę bezpośrednio po adresie przypominam, że zmieniło się IP serwera: http://178.214.18.76/ |
|
|
|
|
agaska
Wiek: 35 Dołączyła: 27 Sie 2010 Posty: 32 Skąd: Toruń/Warszawa
|
Wysłany: 2011-06-25, 10:13
|
|
|
Nie chcę zakładać nowego tematu dla jednego ogłoszenia, a że zagadnienie ma najbliżej do chronometraża, to niniejszym ogłaszam:
Proszę, żebyście zgłaszali do mnie wszystkie swoje prace na rzecz Aeroklubu z zaznaczeniem ile godzin przepracowaliście i na czym polegało zadanie. Po weryfikacji Waszych aktywności, odpowiednio skorygujemy współczynnik
Najchętniej na mejla: agaska.raczynska@gmail.com
Pzdr, SSS. |
|
|
|
|
|